Ez a blog a hajbeültetésemet és az azutáni folyamatos fejlődésemet követi nyomon. A hajbeültetés egy nagyon fontos dolog számomra, a mindennapjaimat teszi majd könnyebbé és kellemesebbé, ha túl leszek rajta és újra dús hajam lesz elől is.

Nekem ez különösen fontos, mert a szép hosszú dús hajamra mindig is büszke voltam. A ritkulás, majd kopaszodás körülbelül 5-6 éve kezdődött és mostanáig oda jutott, hogy nem tudok már tovább várni, mert csak rosszabb lesz a helyzet. Eldöntöttem, hogy minél hamarabbi beavatkozásra van szükségem.

Az Interneten keresgélve találtam rá a HairHungary-re, a honlapjukat nézegetve meggyőzött, hogy őket válasszam. Felhívtam a klinikát és időpontot kértem konzultációra. A konzultáción nagyon kedves volt a doktornő, megvizsgálta a hajam/fejem, elmondta a műtét folyamatát és, hogy mivel jár, valamint megbeszéltük mennyi haj lesz beültetve. A klinika nagyon elegáns, igazából az embernek eszébe sem jut, hogy ez tényleg egy klinika.

Most a műtét előtt vagyok, nagyon várom, és nagyon örülök, hogy megléptem ezt, mert mióta biztos ez a dolog, azóta megkönnyebbültem és nyugodtabban élem a mindennapjaim.

Legközelebb már a műtét után jelentkezem.

Addig is, sziasztok!