Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A végeredmény hajátültetés után

Az elmúlt egy hónapban tovább nőtt a hajam a beültetettekkel együtt. A „régi” és „új” hajszálaim közötti különbséget nem lehet észrevenni, összefésülve is tökéletesen mutatnak egymás mellett, ahogy a képen is látszik, azaz nem lehet egymástól megkülönböztetni őket. Ez nem olyan egyértelmű dolog, ugyanis sok múlik a beültetés minőségén, és ahogy az eredmény mutatja én ilyen műtétben részesültem a HairHungary-nél. Boldog vagyok, hogy minden ilyen szépen alakult!

 

0 Tovább

A képek mindent elárulnak!

A legutóbbi jelentkezésem óta tovább fejlődött a hajam. A képek mindennél jobban elárulják milyen szép fejlődésen mentem keresztül a beültetés után. Még mindig nagyon sok jelenleg 1-2 centis „új hajam” van a beültetésből, ami garantálja, hogy tovább dúsuljon a hajam elől, szóval a dolgok jól haladnak. :)



További képpel jelentkezem a jövőhónapban.

Addig is, sziasztok!

0 Tovább

A várakozás...

Sziasztok!

Ismét eltelt 1 hónap, de nem sok újdonság történt, egy kicsit talán még hullott a beültetett hajamból, ami, ahogy korábban írtam a folyamat része. Két hónap telt el a beültetés óta és, lassan megy az idő, nagyon várom már a nyarat, amire teljesen kinő minden beültetett hajam és látható lesz a végeredmény.

Üdv mindenkinek!

0 Tovább

1 hónappal a műtét után

Sziasztok!

Eltelt 1 hónap a hajbeültetés műtét óta, szerencsére eseménytelenül. Voltaképpen a műtét utáni első éjszakán kívül nem is éreztem, hogy beavatkozás történt a fejemen, minden rendben alakult. Persze az első napokban óvatos voltam és később is nagyon vigyáztam, hogy semmi ne érjen a fejemhez fölöslegesen. Az első hét után már megmoshattam a hajam langyos vízzel, azóta pedig már kímélő samponnal mosom, és már semmi korlátozás nincs a beültetés miatt. A beültetés utáni sokk után elkezdtek kihullani az új hajak egy része, ami a folyamat része, már nőnek az újak is a fejbőröm alatt. Jelenleg ez a helyzet:

  

1 hónap múlva újra jelentkezem, addig is sziasztok!

0 Tovább

1 hetes kontroll

Képek a hajbeültetési műtétem után az 1 hetes kontroll alkalmával:

 

0 Tovább
«
12

Hajbeültetésem története - Blog

blogavatar

Károlyi András vagyok és azért vezetem ezt a blogot, hogy megosszam tapasztalataimat hajátültetésemmel kapcsolatosan, valamint szeretném hasznos információkkal ellátni azokat a nehéz döntés előtt álló embereket, akik ilyen beavatkozáson gondolkoznak.

Utolsó kommentek